VPN verbinding

Tegenwoordig maken naast bedrijven ook steeds meer particulieren gebruik van VPN netwerken om hun gegevens en privacy veilig te stellen. Logisch natuurlijk, want wie wil er nu gehackt worden? En dat het geen overbodige luxe is kun je lezen uit de vele berichten in de media van gehackte netwerken. Waar VPN voor particulieren nog een optie is, kan een bedrijf echt niet meer zonder!

Kijk onderaan de pagina om direct het aanbod te zien.

Wat is VPN

VPN staat voor Virtual Private Network. Een VPN verbinding kan ervoor zorgen dat je bestaande ip-adres afgeschermd wordt, doordat je via een ander netwerk verbinding maakt met het internet. Dus jij maakt vanaf thuis een verbinding met dit netwerk en via dit netwerk ben jij weer verbonden met het internet.

Wat heeft dit nu voor voordelen?

  • Je kunt altijd veilig het internet op, zelfs wanneer je op een openbaar netwerk zit
  • Per land heb je een lokaar ip-adres wat inhoudt dat je films en series die in dat land eerder beschikbaar zijn ook daardoor eerder kunt kijken, bijvoorbeeld via Netflix
  • Gevoelige informatie die via het internet verzonden worden, zoals creditcard gegevens zijn niet te onderscheppen door derden.

Hoe werkt een VPN?

Wees vooral niet bezorgd dat je geen verstand hebt van VPN. Die hoef je niet te hebben. En het gebruik is zelfs door een leek erg eenvoudig.

  1. Sluit een abonnement af en krijg direct toegang tot de VPN client
  2. Installeer de client op je computer
  3. Start het programma en kies een land
  4. Wacht tot de verbinding tot stand is gebracht en je een melding krijgt en…klaar!
  5. Omdat we het meest vertrouwd zijn met Nederlands, toon

Het aanbod

Goose VPN

Kies voor een abonnement naar keuze of kies tijdelijk voor eenmalig 139 euro onbeperkt toegang!