Andere internet levertijden

Op de lange levertijden zijn een aantal uitzonderingen van toepassing. Deze worden hier vermeld als uitzonderlijke internet levertijden.
Waarom noemen we ze uitzonderlijk? Omdat ze niet voor iedereen van toepassing zijn, maar afhankelijk van de diensten die je nu al wel of niet hebt.

De tot nu toe bekende uitzonderingen zijn:

Telfort glasvezel

Wanneer je al over glasvezel beschikt van een willekeurige andere provider en u stapt over op Telfort glas, dan is de levertijd in plaats van 4-5 weken nog maar 2 weken.

Niet meer beschikbaar

Xs4all glasvezel

Heb je nog geen glasvezelverbinding, maar is de aansluiting wel al gereed? Dan levert Xs4all meestal binnen 2 weken. Daar komt nog eens bij dat dit het goedkoopste glasvezelpakket op de markt is.

Algemene tip voor verkorte internet levertijden

Bij elk telecomabonnement dat je afsluit heb je wettelijk recht op een bedenktermijn van 14 dagen. Tijdens deze 14 dagen ondernemen de meeste providers nog geen actie, omdat het ze anders geld gaat kosten als je achteraf annuleert. In bepaalde gevallen is het mogelijk om afstand te doen van deze bedenktermijn en hierdoor het pakket sneller geleverd te krijgen. Dit is geen absolute garantie, maar zeker het proberen waard.

Hou deze pagina goed in de gaten voor wijzigingen in de internet levertijden.