KPN Play

KPN Play is het nieuwe TV kijken van KPN. Via Android of IOS is de KPN Play app te downloaden, zodat je via je smartphone of tablet overal TV kunt kijken waar en wanneer je maar wilt.

Wat deze dienst uniek maakt is dat in tegenstelling tot interactieve TV van KPN je geen internetverbinding van dezelfde provider hoeft te hebben. Je hoeft hierdoor dus niet over te stappen.
Met KPN Play ontvang je 25 zenders in SD kwaliteit. Je leest het goed, vooralsnog geen HD. Al zal dit in de nabije toekomst ongetwijfeld toegevoegd gaan worden.

Bekijk hier het Play zenderaanbod.

Wat valt er nog meer te zeggen over de beeldkwaliteit?

De app maakt gebruik van een adaptive bitrate. Om dat in normaal Nederlands uit te drukken komt het erop neer dat des te sneller en stabieler je internetverbinding, des te beter de beeldkwaliteit zal zijn.

KPN Play komt inclusief premium zender HBO

Je leest het goed. Zonder extra kosten krijg je HBO 1,2 en 3 + on demand erbij. Hiermee speelt KPN goed in op de wensen van vele consumenten.
Zo bekijk je Game of Thrones eenvoudig onderweg in de trein via je 3G of 4G internet verbinding!

Voor wie is KPN Play?

Eigenlijk voor iedereen die van TV kijken houdt en het liefst niets wilt missen. Ga je vaak naar het buitenland en mis je Nederlandse televisie? Dan is dit een eenvoudige oplossing als je het vergelijkt met het aanschaffen en installeren van een schotelantenne.

Heel leuk allemaal, maar wat mag het dan kosten?

Als introductieprijs biedt KPN een abonnement voor 11,99 p/m aan zonder contractduur. Dit houdt in dat jouw abonnement maandelijks opzegbaar is en blijft.
Dat is goedkoper dan Digitenne dat nu 14,50 kost. Sterker nog, dat maakt dit het goedkoopste TV abonnement op de markt. Het enige wat je nodig hebt is een redelijke internetverbinding en een apparaat om de dienst te downloaden en af te spelen.

De vele voordelen van KPN Play

  • TV kijken waar en wanneer je maar wilt op 3/4G of Wifi
  • Inclusief premium zender HBO + on demand
  • Geen KPN verbinding nodig, dus door iedereen te bestellen
  • 1 maand vrijblijvend uitproberen
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis programma’s opnemen en terugkijken
  • Werkt via internet, dus ook in het buitenland
  • Het eerste jaar betaal je een gereduceerd tarief

Enthousiast geworden?

Dan hebben we nog een verrassing voor je. Je ontvangt namelijk de eerste maand geheel GRATIS.
Dit is tevens ook je proefmaand. Zo kun je eerst kijken of het iets is wat bij jou past, voordat je besluit te gaan betalen voor een abonnement.

Dus ben je klaar voor Play? Start nu jouw gratis maand