Ziggo zakelijk

Ziggo zakelijk internet

Ziggo zakelijk internet is een uitstekende oplossing voor bedrijven en zelfstandige ondernemers die grote hoeveelheden data verzenden en ontvangen, en daarnaast ook nog rekenen op een goede service.
Met vaste Ip adressen, hoge down-en uploadsnelheden, meerdere telefoonlijnen, mobiele telefonie, internetbeveiliging is Ziggo helemaal klaar voor de zakelijke klant. Het is zelfs mogelijk om slechts een maandcontract af te sluiten in plaats van de gebruikelijke 1, 2 of soms zelfs 3-jarige contracten.

Uiteraard zijn niet alleen de Ziggo zakelijk abonnementen in orde, maar ook hebben ze een professionele helpdesk en bij bepaalde pakketten zijn eventuele storingen gegarandeerd binnen 16 uur verholpen.

Weet je nog niet goed welk pakket bij jouw past, dan heb je de optie om een afspraak te maken, zodat er iemand bij jou langs komt om jouw persoonlijke situatie onder de loep te nemen en jou tevens te adviseren over de mogelijkheden binnen jouw huidige situatie.

Hieronder zie je het aanbod van Ziggo met betrekking tot de zakelijke dienstverlening. Of neem direct een kijkje bij de speciale aanbieding die nu geldt bij alle abonnementen van Ziggo zakelijk.

Speciaal voor grootzakelijk heeft Ziggo een apart aanbod beschikbaar.

Ziggo zakelijk internet

Internet

Multi Wifi (Pro)
Wifibooster
Pin Zeker
Internetbeveiliging
Office 365 (Pro)

Ziggo zakelijk telefonie

Telefonie

Volop bellen
Voip Centrale (Pro
Mobiel bellen

Ziggo zakelijk tv

Televisie

Movies & Series
Extra zenders
Mediabox Next
Replay TV
Extra digitale ontvangers

Natuurlijk zijn er ook genoeg aanbiedingen voor internetabonnementen voor privégebruik.