Ziggo

Informatie over Ziggo
Ziggo

Ziggo is de grootste kabelprovider in Nederland en is recentelijk met UPC samengegaan onder dezelfde naam.
Als enige provider hanteert Ziggo geen vaste contracten bij hun TV diensten. Via het netwerk van Ziggo kunnen internetsnelheden worden gehaald tot wel 120Mb.
Qua prijs zijn ze niet de goedkoopste, maar wanneer je over 3 of meer televisies beschikt zit je ook voor de prijs goed bij deze provider. Je betaalt namelijk niets extra voor meerdere TV aansluitingen.

Nu nieuw bij Ziggo: Gigabit internet

De naam zegt het natuurlijk al. Gigabit internet is internet tot wel 1Gb!
Dit nieuwe netwerk is nog niet overal beschikbaar, maar dit wordt wel steeds verder uitgebreid over meerdere regio’s. Op dit moment is gigabit internet beschikbaar in de regio Den Haag, Utrecht en Hilversum.

Wanneer je deze bloedsnelle verbinding afneemt ontvang je een nieuw modem, de Connectbox Giga. Dit modem word in zijn geheel geïnstalleerd door een monteur. Overweeg je deze verbinding aan te schaffen? Dan is het goed om te bedenken waar je het voor gaat gebruiken. Op dit moment is voornamelijk zinvol wanneer er meerdere mensen aan het gamen of steamen zijn om een dergelijke verbinding af te nemen. Bedenk ook dat een connectie via Wifi deze snelheid waarschijnlijk niet zal halen, dus het is belangrijk om via een kabel verbonden te blijven. Echter het verschil in snelheid is gigantisch te noemen en dus klaar voor de toekomst!

5 redenen om voor Ziggo te kiezen:

  • Geen vast contract bij alleen TV. Deze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.
  • Hoge internetsnelheden mogelijk tot wel 1Gb!
  • Voordelig bij 3 of meer TV´s
  • Online TV kijken is mogelijk via de App
  • Gratis monteur bij de Alles in 1 pakketten
  • Na de fusie met UPC bijna overal leverbaar

De minpunten:

  • Duur voor consumenten met maar 1 TV
  • Alleen internet bestellen is niet mogelijk. Dit kan alleen in combinatie met kabel tv/radio

Hieronder lees je meer over Alles in 1 of internet en televisie. Ben je alleen geïnteresseerd in kabel of digitale tv? Dan kun je verder specificaties hier bekijken: TV over de kabel

<< Ga terug