Telfort

Telfort infoProvider informatie

Telfort is een dochterbedrijf van KPN en een echte prijsvechter. Deze provider levert de diensten Internet, telefonie en TV via het ADSL/VDSL netwerk, maar ook via glasvezel.
De prijs kwaliteit verhouding is over het algemeen goed en daarmee is Telfort ook 1 van de populairste providers. Deze provider staat voor duidelijkheid en dat willen ze laten zien onder andere door een vaste prijs aan te houden in plaats van eerst enkele maanden korting aan te bieden en vervolgens de prijzen weer te wijzigen. Zo tracht Telfort zijn diensten helder te houden voor de klant. Vind je KPN te duur of ben je om andere redenen niet weg van deze provider, dan is deze dochtermaatschappij een goed en qua prijs voordeliger alternatief.

Voor extra voordeel kun combineer je een Alles-in-1 pakket met mobiel. Je ontvangt dan extra data op je mobiel, een extra zender pakket voor vast of een korting op de factuur.
Direct upgraden naar een glasvezelabonnement is mogelijk wanneer glasvezel bij jou is aangelegd. Je hoeft dan niet te wachten totdat je contract op ADSL is verlopen. De omzetting duurt gemiddeld 2-3 weken.

 

4 redenen om te kiezen voor Telfort:

  • Alle pakketten hebben een installatiegarantie en een voordelig tarief
  • Online TV kijken mogelijk op je laptop, iPad of iPhone zit gratis inbegrepen bij het Interactieve TV abonnement
  • Maakt gebruik van het uitgebreide KPN netwerk
  • Nog voordeliger wanneer je ook Telfort mobiel hebt op hetzelfde adres

De minpunten:

  • Voor extra TV aansluitingen betaal je 4 euro per maand extra
  • Geen vaste kortingen en geen cadeautjes.
  • Betaald klantenservice nummer

Meer informatie over abonnementen:

 

[xyz-ihs snippet=”Internet-vergelijker-Telfort”]

<< Ga terug