T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis

T-Mobile is met name bekend van mobiel, maar nog niet zo heel lang een speler in de markt van vaste diensten. Met T-Mobile Thuis biedt deze provider nu internet, bellen en interactieve TV aan en wel voor een heel aantrekkelijke prijs. Tenminste als je alle drie de diensten bij ze afneemt. Ook al leveren zij nog lang niet overal, het lijkt erop dat T-Mobile een kwaliteitsprovider wil zijn die ook nog scherp geprijsd is. Dat lukt aardig, want zowel op DSL als glas behoort het Alles in 1 pakket tot de goedkoopste pakketten.

T-Mobile Thuis gaat voor kwaliteit

Dat ze kwaliteit willen leveren kun je voornamelijk zien aan het feit dat ze klanten die zij niet de snelheid kunnen leveren die ze beloven ook niet zullen aansluiten. Dat klinkt hard, maar dit zorgt er voor dat klanten die diensten bij ze afnemen over het algemeen erg tevreden zullen zijn over de snelheid en wellicht ook de stabiliteit van het netwerk. Zelfs bij DSL. Wat ook een teken is voor deze kwaliteitsgarantie is de verplichte monteur installatie. Meestal sturen providers doe-het-zelf pakketten op, maar Vodafone wil er zeker van zijn dat hun diensten altijd correct worden aangesloten om zo te voorkomen dat klanten die wat minder technisch zijn later in de problemen komen en een half uur aan de telefoon moeten hangen.

Diensten en snelheden

T-Mobile levert zowel op glasvezel, als op de koperlijn. In dat laatste geval bieden ze snelheden aan van maximaal 80Mb, wat erg snel is over een DSL lijn. Bij glasvezel kun je zover gaan als wel 500Mb, maar dit is zeker nog niet overal beschikbaar. Verder kun je kiezen voor alleen los internet, in combinatie met bellen of Alles in 1. Op dit moment raden we aan om sowieso Alles in 1 te nemen, aangezien de prijs het eerste jaar gelijk is aan de kosten voor alleen internet.

De pluspunten:

  • Beloofde snelheden worden waargemaakt door strenge check vooraf
  • Het eerste jaar Alles in 1 voor de prijs van alleen internet bij een 1-jarig contract
  • Hoge snelheden in veel gevallen ook mogelijk via koper en niet alleen op glasvezel
  • Gratis installatie door monteur bij Alles in 1
  • Maandelijks gratis je pakket bijstellen

De minpunten:

  • Omdat deze provider nog relatief nieuw is, zijn er nog geen minpunten bekend.

Levertijden

Omdat het in deze tijd ondenkbaar is om zonder internet te zitten, leveren providers zoals T-Mobile steeds sneller op het moment dat er nog geen internetverbinding aanwezig is. Lees meer over de actuele levertijden.