Stipte

Stipte FamilyEerder bekend onder de provider naam Scarlet levert Stipte diensten via DSL, Glasvezel en  digitale tv via de ether.  Stipte is een relatief kleine organisatie vergeleken met de grote namen in provider land. Het voordeel hiervan is dat het contact met een klantenservice vaak persoonlijker wordt ervaren dan bij een groot bedrijf. Over het algemeen komt dit ten goede aan de klanttevredenheid.

Het Alles in 1 pakket van deze provider is niet de goedkoopste op de markt, maar heeft wel alles erop en eraan. Zo heb je bij interactieve tv van Stipte niet allerlei zenderpakketten tegen extra kosten. Het volledige zenderaanbod met maar liefst 122 zenders in het standaard pakket inbegrepen. En dit wordt allemaal gratis geïnstalleerd door een monteur. Je kunt dus stellen dat het wel het meest complete pakket is. Ook ontbreken de HD-zenders niet bij dit abonnement. Dit pakket is dus zeer geschikt voor liefhebbers die graag TV kijken en ook snel willen kunnen internetten.

Hoef je al die zenders niet zo nodig of ben je enkel op zoek naar digitale televisie? Stipte biedt het goedkoopste digitale tv- pakket van Nederland. Dit pakket is te vergelijken met Digitenne. Omdat dit een merknaam van KPN is, heet dit product anders. Maar het signaal wordt door dezelfde zendmasten doorgegeven.

Is deze provider wat voor jou? Je zult bij deze provider geen hoge kortingen zien, maar wel een goed aanbod. Bekijk de onderstaande conclusie en kies zelf.

Waarom Stipte?

  • Een heel compleet Alles in 1 pakket inclusief gratis VIP installatie
  • Goedkoopste digitale tv van Nederland
  • Klantenservice nummer met lokaal tarief
  • Gratis SIM-kaart en 100 gratis belminuten wanneer je een pakket met bellen bestelt

Wanneer liever niet?

  • Alleen een internetverbinding is niet voordelig
  • Als je op zoek bent naar de goedkoopste aanbieding voor Alles in 1

De volgende diensten raden wij aan:

Family pakket
Digitale TV