Reggefiber

Reggefiber logo

Reggefiber is de grootste partij in Nederland die verantwoordelijk is voor de aanleg en beheer van het glasvezelnetwerk. Ondanks dat Reggefiber zelf geen pakketten levert, zijn zij sinds 2014 een onderdeel van KPN, welke tevens de partij is met het grootste koper netwerk in dit land. Het glasvezelnetwerk is echter openlijk toegankelijk voor alle providers om hun diensten op te leveren, dus bij de keuze voor glasvezel internet ben je niet gebonden aan slechts een enkele provider.

Het doel van Reggefiber is om zoveel mogelijk huishoudens in Nederland aan te sluiten op hun glasvezelnetwerk. Dit gebeurt letterlijk wijk voor wijk. Op dit moment zijn er 2,2 miljoen huishoudens al aangesloten. Is glasvezel op dit moment nog niet bij jou beschikbaar? Via www.eindelijkglasvezel.nl kun je niet alleen checken of dit supersnelle netwerk al bij jou beschikbaar is, maar je kunt ook kenbaar maken dat je interesse hebt in de aanleg in jouw wijk. Bij voldoende interesse komen ze misschien wel sneller bij jou aanleggen.

Indien je op dit moment al de beschikking hebt over het glasvezelnetwerk, dan kun je via bovengenoemde link direct een postcode check doen en jouw gewenste pakket uitkiezen. Hierbij heb je de keuze uit een groot aanbod aan pakketten van verschillende providers. Er is dus altijd wel iets dat bij je past. Ook wanneer de aanleg bij jou in de wijk aan de gang is, maar nog niet afgerond kun je al kiezen welke provider bij jou diensten mag gaan leveren. De provider houdt je dan tevens op de hoogte over de voortgang van je aanvraag.

Weet je nog helemaal niet waarom je glasvezel zou moeten nemen? Dan vind je op waarom glasvezel meer informatie. Staat de aanleg van glasvezel in jouw wijk op dit moment nog niet op de planning? Kijk dan wat voor jou op dit moment de alternatieven zijn: https://internetprovidergids.nl/internet-bellen-tv/.