NLE

NLEDe Nederlandse Energie Maatschappij of in het kort NLE, levert sinds oktober 2016 nu naast energie ook internet, bellen en televisie. Op de energiemarkt beheersen zij ongeveer 7% van de energiemarkt en het plan is om dit zelfde te doen voor de Alles-in-een markt. Deze zit namelijk behoorlijk vast op het moment. KPN en Ziggo zijn op dit moment de grootste spelers in deze markt.

NLE  richt zich op vernieuwing en innovatie. Een voorbeeld hiervan is de zichzelf programmerende thermostaat Anna. Op dit moment krijg je zelfs gratis bij je abonnement een wifi versterker cadeau.
Het is interessant om in de gaten te houden wat voor nieuwe breedband toepassingen ze gaan ontwikkelen.

NLE netwerk

Om hun diensten te leveren maakt NLE gebruik van het bestaande en vertrouwde KPN netwerk. Zij leveren zowel over koper als over glasvezel een snelheid van  100Mb/s . Over dit zelfde netwerk worden ook de diensten telefonie en televisie aangesloten. Glasvezel is nog niet overal beschikbaar en kan dus nog niet overal geleverd worden. Wanneer je over koper (ook wel DSL genoemd) een abonnement afsluit, dan moet je altijd rekening houden dat de snelheid lager uit kan vallen. Dit komt omdat dit netwerk ten opzichte van glasvezel enigszins verouderd is.

Door gebruik te maken van glasvezel is NLE helemaal klaar voor de toekomst.

Speciale aanbieding voor bestaande NLE klanten

Op dit moment heeft de nieuwe provider zelfs een aanbieding voor bestaande NLE klanten die al energie afnemen. Je ontvangt € 25,00 korting op je eerste factuur! Geen zorgen, als nieuwe klant is de aanbieding nog interessant genoeg. Het hele eerste jaar heb je een alles-in-een pakket voor maar € 29,95 per maand! Natuurlijk heb je altijd de optie om je pakket uit te breiden met een hogere snelheid, meer tv zenders etc.

Geïnteresseerd in een abonnement bij deze nieuwe provider? Bekijk het aanbod:

[xyz-ihs snippet=”Internet-vergelijker-NLE”]