Caiway

Caiway is een provider die begonnen is als kabelbedrijf en inmiddels naast kabel ook diensten via hun eigen glasvezelnetwerk aanbiedt. Het aantal huishoudens waar Caiway hun kabeldiensten beschikbaar stelt is een stuk kleiner dan Ziggo, die onlangs samengegaan is met UPC.Caiway

Ook qua prijs is Caiway wat duurder dan Ziggo, maar desondanks is de kabelaar vaak qua snelheid een betere keus dan het verouderde kopernetwerk. Caiway stelt de klant centraal in hun dienstverlening en mocht je problemen ervaren met hun producten dan staan zij ervoor om dit zo snel mogelijk samen met de klant op te lossen.

Aanbod op de kabel

Hun aanbod bestaat uit de pakketten Easy, Relax en Lounge. Hierbij ontvang je bij een hoger pakket een hogere internetsnelheid en meer TV zenders.

Caiway via Glasvezel

Het glasvezelaanbod is een stuk gunstiger geprijsd. Je hebt de keuze uit 3 Alles in 1 Glas pakketten: G75, G250 en G500. Hierbij staan de getallen voor de internetsnelheid die je ontvangt. Natuurlijk zijn alle pakketten ook weer uit te breiden met extra opties zoals extra zenders en internetbeveiliging.

Pluspunten:

+ Eigen kabel – en glasvezelnetwerk
+ Goede service
+ Een goede keuze voor gebruikers die een snelle verbinding willen

Minpunten:

– Levergebied is beperkt
– Kabelproducten aan de dure kant

Pakketten beschikbaar via de kabel:

[xyz-ihs snippet=”Internet-vergelijker-Caiway”]