Internet, bellen, TV

Internet, bellen, TV pakketten met leuke kortingen vind je hier. Wil je direct zelf vergelijken wat voor jou het voordeligst is? Dat kan met onderstaande vergelijkmodule.

De voordelen van alle diensten bij een provider

Vaak ontvangt u bij een Alles-in-1 pakket een hogere korting dan bij alleen internet en TV. Daarnaast is het erg handig als u in plaats van meerdere facturen slechts 1 factuur ontvangt met alle kosten.
Ook heb je een vast punt waar je altijd terecht kunt bij vragen of problemen. Check regelmatig terug voor nieuwe aanbiedingen voor Alles in 1.

Hier kun je verschillende internetabonnementen vergelijken van de grootste providers in Nederland, waaronder KPN, Tele2, Vodafone en Ziggo. Kies voor Alles in 1 of maak een combinatie van verschillende providers. Onderstaand vind je alle mogelijkheden terug. Door het gebruik van onderstaande tool, kun je eenvoudig op jouw wensen filteren en zien welke pakketten voor jou in aanmerking komen.

Vergelijk internet, bellen, TV met onze tool

Standaard zie je de alles in 1 abonnementen, maar je kunt via het filter bovenaan de tool kiezen voor andere combinaties met alleen tv, bellen, of kiezen voor alleen een internetverbinding.
Door te kiezen voor meer filteropties kun je ook filteren op provider, prijs per maand of extra opties die voor jou belangrijk kunnen zijn.

Tips voor je internet, bellen, TV keuze

  • Wanneer je over meer dan 2 TV’s beschikt is het vaak handiger om Alles-in-1 via Ziggo te nemen. Je ontvangt automatisch signaal via de kabel zonder extra bij te hoeven betalen.
  • Wanneer je veel onderweg bent en ook dan online wilt zijn, dan zijn KPN en Ziggo beide een goede keus. Deze 2 providers bieden Wifi hotspots aan in vele openbare gelegenheden.
  • Wanneer je hoofddoel geldbesparing is, dan is Tele2 een geschikte provider. Je ontvangt internet, bellen, TV van een goede kwaliteit voor een goede prijs.