Internet bellen en tv

Vergelijk eenvoudig zelf internet bellen en tv pakketten van verschillende providers om voordelig uit te zijn. Vaak worden deze pakketten aangeduid als: Alles in een of 3 in 1.┬áDit zijn echter gewoon andere termen met dezelfde betekenis. Ook kan er soms worden gesproken van een combinatievoordeel. Hierbij gaat het vaak om 4 in 1 of terwijl vier diensten. In zo’n geval kun je een extra korting krijgen wanneer je ook mobiel bij deze provider afneemt.
Gebruik om pakketten te vergelijken de vergelijktool onderaan deze pagina of lees eerst verder waar je op moet letten, voordat je verder gaat.

De voordelen van alle diensten bij een provider

Wanneer je meerdere diensten bij een provider afneemt, dan ontvang je in veel gevallen extra of langer korting, omdat de betreffende provider graag wilt dat je een zo breed mogelijk productaanbod bij hen afneemt. Daarnaast is het ook erg handig voor jezelf om in plaats van meerdere facturen nu slechts een enkele factuur te ontvangen met alle kosten.
Ook heb je een vast punt waar je altijd terecht kunt bij vragen of problemen. 

Vergelijk internet, bellen en tv met onze tool

Standaard zie je de 3 in 1 abonnementen, maar je kunt via het filter bovenaan de tool kiezen voor andere combinaties met alleen tv, bellen, of kiezen voor alleen een internetverbinding.
Door te kiezen voor meer filteropties kun je ook filteren op provider, prijs per maand of extra opties die voor jou belangrijk kunnen zijn.

3 tips die je kunnen helpen bij het maken van een keuze:

  • Wanneer je over meer dan 2 tv’s beschikt is het vaak handiger om Alles in 1 via Ziggo te nemen. Je ontvangt automatisch signaal via de kabel zonder extra bij te hoeven betalen.
  • Wanneer je veel onderweg bent en ook dan online wilt zijn, dan zijn KPN en Ziggo beide een goede keus. Deze 2 providers bieden Wifi hotspots aan in vele openbare gelegenheden.
  • Wanneer je hoofddoel geldbesparing is, dan is Tele2 een geschikte provider. Je ontvangt internet, bellen en tv van een goede kwaliteit voor een goede prijs.